4 Ekim 2011 Salı

Johnny Depp mi O?



Lena Headey'yi Terminator: The Sarah Connor Chronicles sonrası epey uzun süre piyasada göremeyince Red Menace ile baya bir telaşlanmıştık, piyasadan elini ayağını çekti mi acaba diye... Malumunuz, bu nadir de olsa olabilen bir durum. Zaten kendisini geç keşfetmiştik, bu yüzden aramızdan ayrılma olasılığı durumu daha da vahim hale getiriyordu. Neyse ki bizim için korkulan olmadı ve bomba gibi bir projeyle tekrar spotlar altındaki yerini aldı.

Game of Thrones sadece son zamanların en hit dizisi olmakla kalmayıp, aynı zamanda Tv tarihi açısından çok önemli bir noktada olduğunu daha ilk sezonuyla kanıtladı. Lena Headey de kendine bu şovda çok güzel bir yer edindi. Her ne kadar oynadığı karakteri ve sarışınlığı kendisine yakıştırmasam da severek izliyoruz. Gerçi dizi bu kadar şahane olmasa da sırf Lena için bir şans verirdim ama dizi de şahane. Böylelikle Lena'nınkini de sayarsak bir taşla üç kuşu indirmiş oluyoruz.

Konuya dönersek, biliyorsunuz ki Lena Headey bu gezegende "karizmatik" kelimesinin karşılığını veren ender dişilerden biridir. İşin diğer tarafında bu kelimenin karşılığı veren fazlasıyla kişi olsa da ilk akla gelen isimlerden biri Johnny Depp'tir. Tabi J.Depp karizmatik olduğu kadar da farklıdır; özellikle de giyim tarzıyla göze çarpar. Lena Headey'yi Comic-Con'da böyle görünce aklıma ilk gelen şey de J.Depp oldu. Siz ne düşünüyorsunuz; içine Johnny Depp kaçmış gibi değil mi!

1 yorum:

  1. içine depp kaçınca özüne dönmüş gibi. daha bir salaş, daha bir rahat olmuş. o saçlar da sarımsı bile değil ya.. işte hatun!

    YanıtlaSil